Stichting Eye P

Stichting Eye P is door de Inspectie voor de Gezondheidszorg erkend en bevoegd om verzekerde zorg aan te bieden. Zij verzorgt de declaraties van uw oogheelkundige behandeling(en) met uw zorgverzekeraar.

Als zelfstandig behandel centrum (ZBC) heeft stichting Eye P van de overheid de speciale bevoegdheid gekregen om ‘verzekerde zorg’ te verlenen. Hierdoor kunnen cliënten, net als bij een regulier ziekenhuis, aanspraak maken op een vergoeding van de zorgverzekeraar. Omdat onze kliniek kleinschaliger is dan een ziekenhuis, is er meer ruimte voor persoonlijk contact en de begeleiding van cliënten.

Stichting Eye P is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglaser- en implantlensbehandelingen op medische indicatie, welke vergoed kunnen worden door uw verzekeraar. Denkt u bijvoorbeeld aan een laserbehandeling in geval van bepaalde hoornvliesafwijkingen of een implantlensbehandeling in geval van staar (cataract). Wij beschikken over een ruime ervaring en zijn met name gespecialiseerd in multifocale implantlenzen. Met deze lenzen kunt u op alle afstanden, zonder bril of contactlenzen goed zien. Indien bij een staaroperatie gekozen wordt voor een multifocale implantlens (dus met een leesbrilcorrectie), wordt de staaroperatie deels vergoed door de zorgverzekeraar. De eigen bijdrage is afhankelijk van het type implantlens.

Door onze grote kennis op medisch deelgebied, hebben wij u veel deskundigheid en ervaring te bieden, waardoor wij keer op keer optimale oogzorg kunnen verlenen.

Net als de reguliere ziekenhuizen, heeft Stichting Eye P met verschillende grote verzekeringsmaatschappijen een contract afgesloten. Door een efficiënte en cliëntgerichte aanpak zijn er kortere of geen wachttijden en kan de zorg tegen scherpe prijzen aangeboden worden.

Directeur dr. Jan Willem van der Linden:

“In onze oogkliniek wil ik met mijn team iedere keer weer een topprestatie neerzetten. Ik ben een perfectionist en investeer continu in de nieuwste apparatuur, software en research. Bij ons gaat het om de hoogste kwaliteit in de oogzorg. Wij zeggen ‘elke verbetering vormt de basis voor een nieuwe verbetering’ en brengen dit in de praktijk. Onze cliënten geven ons hun vertrouwen en wij doen er alles aan om dat waar te maken.”

Dr. Jan Willem van der Linden, BOptom FAAO

  • Klinisch Optometrist
  • Refractieve Specialist
  • Directeur Retina Total Eye Care®
  • Directeur Stichting Eye P

Retina Total Eye Care®

Retina Total Eye Care® is de eerste privé-kliniek in Nederland op gebied van refractieve chirurgie, ooglaserbehandelingen en implantlenzen. Ons team beschikt over zeer veel ervaring en deskundigheid op dit gespecialiseerde deelgebied. De in Driebergen gevestigde kliniek werd in 1971 opgericht door Jan Willem en Lidia van der Linden. Zij hadden een duidelijk doel voor ogen: het aanbieden van oogzorg in de breedste zin van het woord.

Retina Total Eye Care® levert de niet verzekerde zorg, zo kunt u zich ook laten behandelen door middel van een ooglaser- of implantlensbehandeling om zonder bril of contactlenzen goed te kunnen zien. Met de nieuwste technologieën zijn wij in staat om u op alle afstanden scherp te kunnen laten zien. Een kosteloze Quickscan kan u globaal duidelijkheid geven over de mogelijkheden voor uw ogen. Kiest u voor een uitgebreid en deskundig vooronderzoek, dan kunt u een op maat gemaakt advies van ons verwachten. Wanneer u geïnteresseerd bent in een vooronderzoek, kunt u hiervoor een afspraak maken.

Er is bewust gekozen voor één centrum, centraal gelegen in Midden-Nederland. Dr. van der Linden: “Als je meerdere vestigingen opent, lever je in aan kwaliteit en dat willen wij absoluut voorkomen”. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel en er wordt continu naar perfectie gestreefd.

Dit streven uit zich in het feit dat technologische vernieuwingen constant op de voet worden gevolgd. Tevens verrichten wij met ons team wetenschappelijk onderzoek. Hiermee blijft het kwaliteitsniveau binnen de organisatie hoog en wordt vooruitgang van de organisatie geboekt. Daarnaast wordt er constant aan de persoonlijke kwaliteiten en inzet van alle medewerkers gewerkt, wat resulteert in een innovatief, vooruitziend bedrijf, dat ernaar streeft het beste uit zichzelf te halen om zo het allerbeste aan de cliënten te kunnen geven. Onze resultaten en wetenschappelijke onderzoeken publiceren wij regelmatig in vooraanstaande internationale oogheelkundige vakbladen en congressen.

Team

Als allereerste privékliniek op het gebied van ooglaseren hebben wij de meeste ervaring en deskundigheid. Bij ons gaat het om de hoogste kwaliteit in de oogzorg. Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en gepromoveerde specialisten op het gebied van refractiechirurgie, ook wel brilvervangende chirurgie genoemd.

Tarieven

In onderstaand overzicht treft u onze tarieven voor de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Hierin is géén rekening gehouden met de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0343-516718 of via: info@stichtingeyep.nl.

Verzekerde zorg

Alle noodzakelijke oogheelkundige behandelingen, zoals een staaroperatie, uitgevoerd bij Stichting Eye P komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze vergoeding valt onder de basisverzekering. Let u er wel op dat alleen een behandeling met enkelvoudige implantlenzen geheel wordt vergoed en dat u voor een behandeling met multifocale implantlenzen een eigen bijdrage moet voldoen. De hoogte van de eigen bijdrage hangt af van het type implantlens waar u mee behandeld wordt. Wanneer het een laserbehandeling betreft, krijgt u deze alleen vergoed wanneer er een medische indicatie is afgegeven door een oogarts. Hiermee dient u vooraf goedkeuring (een machtiging) van de zorgverzekeraar te krijgen.

Kijk voor de exacte vergoeding van een behandeling in uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
De medicatie wordt door Stichting Eye P via onze apotheek voor u besteld. Deze medicatie wordt vergoed door uw zorgverzekering, maar kan van invloed zijn op uw no-claim/eigen risico.

Vooronderzoek

QuickscanKostenloos
Pre-operatief onderzoekPre-operatief onderzoek* € 135,00 (ruim twee uur durend)

* De resultaten van het vooronderzoek zijn een half jaar geldig.

Implantlenzen

Voorzet Implantlenzenvanaf: € 2500,00 per oog

RLE (Refractive Lens Exchange)

RLE MonofocaalGeheel of grotendeels vergoed bij staar
RLE Multifocaalvanaf: € 2575,00 per oog
RLE Trifocaalvanaf : € 3100,00 per oog
RLE Pentafocaalvanaf : € 3475,00 per oog

Add-On

Add-On Multifocaalvanaf : € 2400,00 per oog
Type hier een zoekwoord
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.