Dr. Jan Willem van der Linden

Directeur
dr. Jan Willem van der Linden

Directeur, PhD, BOptom, Klinisch Optometrist, Refractieve Specialist

Dr. Jan Willem van der Linden studeerde cumlaude af aan de Faculteit Gezondheidszorg te Utrecht, zijn scriptie betrof Ooglaserchirurgie als onderwerp. Tevens deed hij zijn ‘Fellowship’ in de Verenigde Staten. Als Refractieve Specialist behaalde hij zijn certificering in München Duitsland. Hij is jarenlang betrokken geweest bij diverse internationale ‘Clinical Research’ projecten op gebied van contactlenzen. Dr. van der Linden publiceert regelmatig samen met refractiechirurg dr. Ruth Lapid-Gortzak in vooraanstaande vakliteratuur op het gebied van de Refractieve Chirurgie. Zij houden zich tevens bezig met wetenschappelijk onderzoek.

Op 30 maart 2016 is dr. van der Linden gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam aan de faculteit Geneeskunde op het proefschrift ‘Clinical developments in Multifocal Intraocular Lens Surgery – The ease of being specs-free’.

dr. Jan Willem van der Linden
Type hier een zoekwoord
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.