Multifocale Implantaten

In tegenstelling tot de reguliere ziekenhuizen, hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in diverse typen multifocale lensimplantaten van de nieuwste generatie. Een behandeling met multifocale implantlenzen heeft als voordeel dat niet alleen uw staar verholpen wordt, maar dat u ook goed kunt zien op alle afstanden en de rest van uw leven geen bril of contactlenzen meer nodig heeft. In zeer zeldzame gevallen is er af en toe bij bepaalde kijkafstand een bril nodig.

Wanneer u kiest voor een behandeling met deze geavanceerde multifocale implantlenzen, dient u rekening te houden met een eigen bijdrage in de kosten. Uw zorgverzekeraar zal slechts een gedeelte van de behandeling vergoeden vanuit de basisverzekering, omdat zij standaard uitgaan van een behandeling met een enkelvoudige implantlens. De hoogte van uw eigen bijdrage hangt af van het type implantlens waar u mee behandeld wordt.

Zo zijn er onder andere: diffractieve, accommoderende, multi-refractieve en torische (cilindrische) multifocale implantlenzen. De meeste types zijn uitgerust met een UV-filter ter bescherming van de macula (netvlies).

Wij werken uitsluitend met FDA improved en CE goedgekeurde implantlenzen van gerenommeerde farmaceuten / fabrikanten. Tevens zijn de lensmaterialen inert; dat wil zeggen dat deze veilige materialen niet door het lichaam worden afgestoten. Met deze lensmaterialen – zoals AcrySoft – zijn al jarenlang, wereldwijd, miljoenen mensen behandeld.

ReSTOR multifocale implantlens met UV-filter
ReSTOR multifocale implantlens met UV-filter
Type hier een zoekwoord
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.