Nieuwsbrief
E-mailadres
Go
Aanmelden Afmelden
1
2
3
4
Stichting Eye P
Stichting Eye P is door de Inspectie voor de Gezondheidszorg erkend en bevoegd om verzekerde zorg aan te bieden. Zij verzorgt de declaraties van uw oogheelkundige behandeling(en) met uw zorgverzekeraar.
 
Als zelfstandig behandel centrum (ZBC) heeft stichting Eye P van de overheid de speciale bevoegdheid gekregen om ‘verzekerde zorg’ te verlenen. Hierdoor kunnen cliënten, net als bij een regulier ziekenhuis, aanspraak maken op een vergoeding van de zorgverzekeraar. Omdat onze kliniek kleinschaliger is dan een ziekenhuis, is er meer ruimte voor persoonlijk contact en de begeleiding van cliënten.
 
Stichting Eye P is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglaser- en implantlensbehandelingen (staar) op medische indicatie, welke vergoed kunnen worden door uw verzekeraar. Denkt u bijvoorbeeld aan een laserbehandeling in geval van bepaalde hoornvliesafwijkingen of een implantlensbehandeling in geval van staar (cataract). Wij beschikken over een ruime ervaring en zijn met name gespecialiseerd in multifocale implantlenzen. Met deze lenzen kunt u op alle afstanden, zonder bril of contactlenzen goed zien. Indien bij een staaroperatie gekozen wordt voor een multifocale implantlens (dus met een leesbrilcorrectie), wordt de staaroperatie deels vergoed door de zorgverzekeraar. De eigen bijdrage is afhankelijk van het type implantlens.
 
Door onze grote kennis op medisch deelgebied, hebben wij u veel deskundigheid en ervaring te bieden, waardoor wij keer op keer optimale oogzorg kunnen verlenen.  Lees verder >>
Zoeken
Retina Total Eye Care
Nieuws
Multifocale implan...
12-07-2013, U bent verziend of bijziend? Het implanteren van een op maat ...
Cataract
11-01-2010, De meest voorkomende vorm van staar is het gevolg van veroudering. ...
Wat is verzekerde ...
11-01-2010, Onder verzekerde zorg vallen behandelingen die geheel of gedeeltelijk ...